Lastemme kymmenvuotias ystävä oli käymässä. Lapset pyysivät häntä arvaamaan, mitä salaatissa on. Kun he olivat päässeet bambuversoihin ja paistettuihin banaaneihin, ei ystävä enää uskaltanut maistaa  salaattia. Omat lapseni söivät hyvällä ruokahalulla. Salaatti tulisi mielestäni tarjota lämpimänä.

 823308.jpg

400g hunajamarinoituja broilerisuikaleita

pari keskikokoista tuoretta sipulia varsineen

kirsikkatomaatteja

kurkkua

kahvikupillinen pakastethaivihanneksia

pienehkö banaani

mustapippuria

pieni chilipaprika

salattikastikkeeksi esim.  makeaa chilikastiketta

Kuori sipuli ja silppua pieneksi, paista paistinpannussa pehmeäksi. Laita mukaan  broilerinsuikaleet, ja paista kypsäksi. Lisää banaaninviipaleet ja paista ja sekoita. Jos Sinulla on keitettyjä perunoita jäänyt tähteeksi edellisestä päivästä, viipaloi pari pienehköä perunaa ja lisää paistinpannuun. Viipaloi chilipaprika pienenpieniksi paloiksi ja laita ne joukkoon. Sulata ja kuumenna thaivihannekset mikrossa. Kaada ne mukaan paistinpannulle.  Mausta mustapippurilla. Halutessasi voit käyttää myös tuoreita vihreitä mausteita. Pese salaatinlehdet ja laita ne sopivina paloina salaattikulhoon. Lisää kirsikkatomaatit ja kurkku. Kaada kuuma paistinpannun sisältö salaatinlehtien sekaan ja sekoita kevyesti.  Tarjoa lämpimänä tuoreen leivän kera.