Lastemme kymmenvuotias ystävä oli käymässä. Lapset pyysivät häntä arvaamaan, mitä salaatissa on. Kun he olivat päässeet bambuversoihin ja paistettuihin banaaneihin, ei ystävä enää uskaltanut maistaa salaattia. Omat lapseni söivät hyvällä ruokahalulla. Salaatti tulisi mielestäni tarjota lämpimänä.
400g hunajamarinoituja broilerisuikaleita
pari keskikokoista tuoretta sipulia varsineen
kirsikkatomaatteja
kurkkua
kahvikupillinen pakastethaivihanneksia
pienehkö banaani
mustapippuria
pieni chilipaprika
salattikastikkeeksi esim. makeaa chilikastiketta
Kuori sipuli ja silppua pieneksi, paista paistinpannussa pehmeäksi. Laita mukaan broilerinsuikaleet, ja paista kypsäksi. Lisää banaaninviipaleet ja paista ja sekoita. Jos Sinulla on keitettyjä perunoita jäänyt tähteeksi edellisestä päivästä, viipaloi pari pienehköä perunaa ja lisää paistinpannuun. Viipaloi chilipaprika pienenpieniksi paloiksi ja laita ne joukkoon. Sulata ja kuumenna thaivihannekset mikrossa. Kaada ne mukaan paistinpannulle. Mausta mustapippurilla. Halutessasi voit käyttää myös tuoreita vihreitä mausteita. Pese salaatinlehdet ja laita ne sopivina paloina salaattikulhoon. Lisää kirsikkatomaatit ja kurkku. Kaada kuuma paistinpannun sisältö salaatinlehtien sekaan ja sekoita kevyesti. Tarjoa lämpimänä tuoreen leivän kera.
Kommentit