Kesäkurpitsoja tuli melkoinen määrä ja niistä on sitten tehtailtu erilaisia juttuja. Tämä valmistuu helposti ja vähillä aineilla.
Kesäkurpitsaa noin 500g
Jauhelihaa 400g
2 kevätsipulia
purkki (370g) tomaatteja yrttien kera
valkosipulipippuria
juustopaloja /raastetta
tuoretta basilikaa koristeeksi
Viipaloi kesäkurpitsa noin 0.5-1 cm viipaleiksi ja paista ne teflonpannulla. Pilpo sipulit hakkeeksi ja paista ne ja jauheliha toisella pannulla. Lisää tomaattihake ja mauste. Lado kesäkurpitsaviipaleet voideltuun vuokaan , laita jauhelihaseos päälle ja sen päälle uudestaan keskikurpitsaviipaleita. Laita juustoraaste/palat pinnalle ja paista 225 C uunissa parikymmentä minuuttia. Laita päälle koristeeksi tuoretta basilikaa.
Kommentit