Kesäkurpitsoja tuli melkoinen määrä ja niistä on sitten tehtailtu erilaisia juttuja. Tämä valmistuu helposti ja vähillä aineilla.

Kesäkurpitsaa noin 500g

Jauhelihaa 400g

2 kevätsipulia

purkki (370g) tomaatteja yrttien kera

valkosipulipippuria

juustopaloja /raastetta

tuoretta basilikaa koristeeksi

1249589613_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Viipaloi kesäkurpitsa noin 0.5-1 cm viipaleiksi ja paista ne teflonpannulla. Pilpo sipulit hakkeeksi ja paista ne ja jauheliha toisella pannulla. Lisää tomaattihake ja mauste. Lado kesäkurpitsaviipaleet voideltuun vuokaan , laita jauhelihaseos päälle ja sen päälle uudestaan keskikurpitsaviipaleita.  Laita juustoraaste/palat pinnalle ja paista 225 C uunissa parikymmentä minuuttia. Laita päälle koristeeksi tuoretta basilikaa.