1246651488_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

5 munan kakkupohja :

5 munaa

tilavuudeltaan saman verran sokeria ja vehnäjauhoja

2  tl leivinjauhetta

 

Vatkaa munat kovaksi vaahdoksi sokerin kanssa. Lisää halutessasi 1-2 tl vaniljasokeria.  Sekoita varovasti  jauhot joukkoon siten että olet sekoittanut jauhoihin leivinjauheen.  Kaada voideltuun, korppujauhotettuun vuokaan.  Paista 180 C  kunnes tikulla testattuna  kakku kypsä eli tikkuun ei tartu taikunaa.  Kumoa hiukan jäähtyneenä.

 

Valmista  vadelmamoussetäyte paketissa olelan ohjeen mukaan  eli jauhe + maito. Laita hetkeksi jääkaappiin. Leikkaa kakku ja täytä haluammallasi tavalla eli tässä oli vadelmamoussen lisäksi välissä vadelmia, Päälle moussen lisäksi  käytössäsi olevia hedelmiä.Laitaa jääkaappiin vähäksi aikaa  ja tarjoa. Jos laitat esim. sulatettuja vadelmia väliin, ei kakkua tarvitse erikseen kostuttaa, koska  marjoista tulee kosteutta.