5 munan kakkupohja :
5 munaa
tilavuudeltaan saman verran sokeria ja vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
Vatkaa munat kovaksi vaahdoksi sokerin kanssa. Lisää halutessasi 1-2 tl vaniljasokeria. Sekoita varovasti jauhot joukkoon siten että olet sekoittanut jauhoihin leivinjauheen. Kaada voideltuun, korppujauhotettuun vuokaan. Paista 180 C kunnes tikulla testattuna kakku kypsä eli tikkuun ei tartu taikunaa. Kumoa hiukan jäähtyneenä.
Valmista vadelmamoussetäyte paketissa olelan ohjeen mukaan eli jauhe + maito. Laita hetkeksi jääkaappiin. Leikkaa kakku ja täytä haluammallasi tavalla eli tässä oli vadelmamoussen lisäksi välissä vadelmia, Päälle moussen lisäksi käytössäsi olevia hedelmiä.Laitaa jääkaappiin vähäksi aikaa ja tarjoa. Jos laitat esim. sulatettuja vadelmia väliin, ei kakkua tarvitse erikseen kostuttaa, koska marjoista tulee kosteutta.
Kommentit