1725684.jpg

 

POHJAAN:

185 g  hapankorppuja

80 g margariinia

TÄYTE:

4 liivatelehteä

2 rkl sitruunamehua tai vettä

300 g kylmäsavulohta

 400 g kevyttä ruohosipulituorejuustoa

1 purkki raejuustoa

1 prk kevytkermaviiliä

 1-2 tl valkopippuria

1 dl tuoretta tilliä

KORISTELU:

5 kovaksi keitettyä munaa

150 g katkarapuja sulatettuna

ruohosipulia ja tilliä

**************

Hienonna hapankorput tehosekoittimessa, lisää sula rasva.  Laita irtopohjavuokaan leivinpaperi. Levitä massa irtopohjavuoan pohjalle. Laita jääkaappiin siksi aikaa, kun valmistat täytteen.

 

Liota liivatelehdet kylmässä vedessä. Silppua kala, sekoita  kaikki täytteen aineet kulhossa. Lisää puristetut liivatelehdet kuumaan sitruunamehuun tai kuumaan veteen.  Sekoita. Lisää täyte irtopohjavuokaan. Laita jääkaappin hyytymään muutamaksi tunniksi.

 

Keitä munat.  Jäähdytä.  Viipaloi. Koristele munilla, katkarapuilla ja tillillä ja ruohosipulilla.  Tarjoa.