Rahka on helppo ja huoleton nopeasti tehtävä jälkiruoka. Kokeilin tätä sekä jäädykkeenä että perinteisenä rahkana. Kaikki äänestimme jäädykkeen paremmaksi.

1520783.jpg

1 tlk mangoa säilykkeenä

2 banaania pilpottuna

1 prk (250 g) hyla maitorahkaa

1 prk mangososetta

3 rkl hienoa sokeria

Tarjoilessasi rahkana laita pinnalle jotain koristeita kaapista esim Amerikanpastilleja

Valuta mango. Silppua pieneksi. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita ainekset. 

A. Tarjoa jälkiruokana

B.Lisää halutessasi yksi keltuainen seokseen ennen pakkaseen laittoa.Kaada pakkasen kestävään vuokaan. Laita pakkaseen muutamaksi tunniksi. Irrota vuoasta  noin 30 min huoneenlämmössä olon jälkeen.Tarjoa.