Näistä saa helposti koko joukolle tarjottavaa. Nekku sanoi, että nämä tuoksuvat kodille.

905359.jpg

150g margariinia

1dl  fariinisokeria

1 dl sokeria

2 munaa

2,5 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

1 tl kanelia

2 dl keskikokoista omenaa

2 dl hasselpähkinöitä ( tai vaikka saksanpähkinöitä) murskattuna

KUORRUTUS:

100g Viola laktoositonta tuorejuustoa

2 rkl margarinia

2,5dl tomusokeria

nonparelleja

Vaahdota rasva, fariinisokeri ja sokeri keskenään kuohkeaksi. Lisää joukkoon munat edelleen vaahdottaen. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja kaneli keskenään. Lisää seos taikinaan, Kuori omenat, poista siemenkodat ja kuutioi omenapaloiksi. Jos käytössäsi on kokonaisia pähkinöitä, pitäsi ne tässä vaiheessa hienontaa.

Sekoita taikinaan pähkintä ja omenat. Kaada voideltuun korppujahotettuun vuokaan <30 cm x < 30 cm. Paista uunin keskiosassa 175 C asteestta 20-25 min tai kunnes piiras on kypsä. Anna jäähtyä vuoassaan .Tee kuorrutus  sekoittamalla juusto ja rasva keskenään. Lisää tomusokeri ja sekoita tasaiseksi. Levitä kuorrutus kakkulevun päälle , leikkaa haluamaksi kuvioiksi esim. ruuduiksi. Koristele vaikka nonparelleilla. Tarjoa.