Kalaa & vihanneksia nyytissä tulee tehtyä grillissä usein. Kalanyyttiin olemme laittaneet myös vähän mausteita ja tuorejuustoa. Huomenna on tarkoitus sulattaa pakastin, joten päätin kokeilla samalla tavalla mukaillen myös katkarapuja. Isoja katkarapupyrstöjä löytyi pakkasesta. Paljon muuta talostamme ei löytynytkään, mutta joskus yksinkertainen on parasta. Jottei nesteet valu grillin , kannattaa laittaa nyytin pohjalle leivinpaperi ja sitten päälle pari kerrosta foliota.
1kg kuorittuja isoja katkaravun pyrstöjä
1/2 punainen paprika
1/2 chilipaprika
sitruunaa
tuorejuustoa esim. valkosipulia
valkopippuria
ruohosipulia
Laita kullekin syöjälle oma nyytti. Nyytin pohjalle sulatetut katkaravut ja pieneksi pilpottu chilipaprika ja punainen paprika, pälle sitruunaa, tuorejuustoa nokare ja mausteita. Katso, että nyyttisi pohja on varmasti ehjä. Grillaa kymmenkunta minuuttia. Tarjoa mukana salaattia ja tuoretta leipää.
Kommentit